Informasjon


For å starte utfyllingen trengs et 11-sifret fødselsnummer. Dersom du ikke har barnets fødselsnummer, kan du som registrerer dåpen istedenfor bruke ditt eget fødselsnummer. Du vil motta en kode på sms for å gå videre i prosessen.

Velg kirke og dato der det er ledig plass. Du kan velge dåp i kirken du sokner til, eller en annen kirke om det ikke er gudstjeneste med dåp på datoen som passer best. De fleste valgene som kommer opp er dåp i hovedgudstjenesten søndag formiddag. Merk at det også er anledning til å velge dåp på lørdag kl. 11.30. Det er en lørdagsdåp pr måned i en av kommunens kirker.

I første omgang er det nok å fylle ut navn på hun eller han som skal døpes og kontakttinformasjon til foreldre. Om barnets navn ennå ikke bestemt, kan påmeldingen likevel bli sendt. Feltet for navn kan likevel ikke være tomt. Skriv f. eks. "ikke bestemt" i feltet for barnets navn. Det samme gjelder navn på faddere. Alt kan ettersendes, men skjemaet godtar ikke at enkelte felt står tomme (gjelder feltene fornavn og etternavn).

Etter at dato for dåpen er bekreftet, kan du på et senere tidspunkt gå til "Jeg vil åpne en registrering" for der å oppdatere innholdet med for eksempel faddere. Bruk samme person - og telefonnummer som ved første innlogging.


NB! Om du som registrerer ønsker å endre dato for dåpen, må du ta kontakt med oss.


Ring oss dersom du ikke finner ønsket kirke eller dato, eller noe ikke fungerer som det skal (se kontaktinfo nedenfor).
Uansett hvilken kirke du velger, vil den lokale menigheten få beskjed.