Velkommen til Drop-in-dåp


Har du vurdert å bli døpt, eller få ditt barn døpt?
Onsdag 22. november 2023 inviterer vi i Søndre Slagen kirke til drop-in-dåp.
"Helt enkelt - like stort"

 

Tenker du at det hadde vært fint å markere din eller barnets tilhørighet og forankring på den måten, men at det blir for mye styr; for dyrt; at du ikke er enig i alt Den norske kirke står for; at det er vanskelig med familiesamlinger, eller at du er for gammel?

Da kan drop-in-dåp være noe for deg.

Dåpen er verdens største kjærlighetserklæring. Vi kommer inn i kirkens rom, og Guds frelsende nåde og kjærlighet øses over oss, uten at vi har gjort noe annet enn å være til og komme eller bli båret til dåp. I dåpen sier vi ja til Guds ja til oss, og blir del av den verdensvide kirke og fortellingen om Guds kjærlighet som er sterkere enn døden.


Onsdag 22. november 2023 inviterer vi i Søndre Slagen kirke til drop-in- dåp. Kirken er åpen kl.17.00 - 20.00. 

Sjur prest, Kari prest, gode medarbeidere og dåpsvannet er klar, kaffen er varm og brusen kald, og kantor Arnt Frode spiller på ett av Tønsbergs fineste orgler. Vi har dåpskjoler til små barn på utlån, og kan stille med faddere om du ikke har.
Du-dere får en samtale med presten i forkant av dåpen. Ta med legitimasjon. Ved dåp av barn må begge foreldre samtykke, om dere er to. Beregn eventuelt litt ventetid -med musikk og kirkekaffe😊. Velkommen!

Tilbake