Kick-off for konfirmantene


Og for en fantastisk kick-off det ble...

Lørdag 19. september var det sol fra knallblå himmel, og 120 konfirmanter hadde møtt opp forventningsfulle til en dag med mye latter og moro.

 

Kl. 11.00 gikk startskuddet med iPad-race i skogen mellom Meny i nord og Bülowstua i sør. 15 iPader ble delt ut til gruppene, slik at alle hadde hver sin og på kartet kunne de se alle de 40 postene de skulle igjennom. Når de kom fram til en post dukket oppgaven opp, og iveren var stor for å løse alle oppgavene på best mulig måte. For å løse oppgavene måtte gruppene være kreative og samarbeide for å få poeng. Sang, dans, pyramide, grimaser, quiz og mye, mye mer.

Det var nok mer enn én turgåer eller syklist som lurte på hva som foregikk denne dagen. Inne i skogen kunne man høre ungdommer som gaulet refrenget på Jahn Teigens "Optimist" eller Di Derres "Jenter som kommer og jenter som går". Dette var oppgaver som de filmet og sendte inn med iPaden.

De visste ikke da at dette kom til å ble redigert for å vises som film på slutten av dagen.

Da gruppene kom inn kl. 14.00 var det tid for mat og drikke. 40 pizzaer og over 50 liter brus går med når det er mange munner å mette, og etter det var det samling i kirkerommet med informasjon og premieutdelingen. Latteren runget og overraskelsen var stor da filmen fra dagen kom opp på veggen.

Takk til alle som var med og gjorde starten på årets konfirmant-tid til en morsom opplevelse vi sent vil glemme.

Tilbake