OM PÅSKELØPET

Denne søndagen er det "Barnas Påskefest" i Søndre Slagen menighet, også i år arrangeres PÅSKELØP.

Det løpes rundt Søndre Slagen kirke. Hver runde er 520 meter langt. Deltakere velger mellom lang (20 min), eller kort (barneløp) (5-7 min). Vinner av løpet er den som har gjennomført flest runder. Det kåres kun vinner i lang løype, kort løype har is som premie til alle deltakere. Barneløpet er ca 170 meter.

Start ca kl 12:30

Løpet er et "sponsorløp": Hver løper (barn, ungdom, voksne og gamle) finner personlig sponsor som sponser med valgfritt beløp per runde. Vi skal øve oss på å gjøre noe for andre, vi skal ikke "konkurrere i penger." Foreldre og andre oppfordres derfor til å først og fremst fremme løpsglede og giverglede. Jeg husker fortsatt godt en sang jeg lærte da jeg var liten: "Vi skal dele, dele, dele du og jeg. Dele av vår overflod." I år går pengene til vårt eget området Søndre Slagen, til givertjenesten diakoniarbeider.

I 2018 etablerte menigheten en ny stilling i samarbeid med Tønsberg kommune, "diakoniarbeider". Vi gleder oss over at kommunen har bevilget kr 200 000 til stillingen, under forutsetningen at menigheten også går inn med kr 100 000 hvert år. Og vi håper å kunne dokumentere at midlene har betydning for kommunens innbyggere og ønsker oss en fast 100% stilling. Til dette trenger vi en solid og stabil givertjeneste. I fjor samlet vi inn kr 30 000 på aksjonsdagen "Barnas påskefest"

SPONSORJAKT

Last ned sponsorskjema

 

Trykk på link over for skjema.

Start sponsorjakt allerede nå. Løpet og aksjonsdagen er en anledning til å øve seg på å gi av sin tid og engasjement for en god sak. Det aller hyggeliste er selvfølgelig at selve dagen blir positiv og artig, med både heiegjeng og god mat og drikke etter løpinga!

 

Påmelding / Registrering